CÉGÜNKRŐL

Társaságunk 1996-ban alakult azzal a céllal, hogy az akkor még meglehetősen gyermekcipőben lévő kertépítési kultúrát népszerűsítse, illetve hazánkban is elérhetővé tegye ezt a sajátos, nehéz fizikai munkát, de művészi érzéket is igénylő szolgáltatást. A magánkertek kivitelezése mellett ipar- és közterületek kertészeti kialakításában is nagy szerepet vállaltunk, eleget téve az egyre növekvő igényeknek.
  
Az eltelt idő alatt folyamatos töretlen fejlődést értünk el. Ezt köszönhetjük munkatársaink képzettségének, rátermettségének, és szakmai kihívásokkal szembeni elkötelezettségének. Folyamatosan arra törekedtünk, hogy a megrendelők számára minél átfogóbb szolgáltatást tudjunk nyújtani, hogy egy kézben tartva egyszerűbb legyen a koordinálhatóság, az áttekinthetőség és nem utolsósorban a felelősség kérdése. Ezzel a megrendelő is időt tudott megtakarítani, lecsökkentve a kivitelezők keresgélésével járó hosszas utánjárást. Ezek alapján mára több vezető termelő cég hivatalos márkakereskedőjévé lettünk. (Pl.: TORO automatikus öntözőrendszerek, Frühwald térburkolatok, Prenor Faiskola Kft, Ökoplant Kft)
     
Ma már a tervezéstől a kulcsátadásig, a kerthez tartozó összes munkafolyamat elvégzését vállaljuk.  A tervezés minden esetben testreszabott, egyedi igények kielégítésére szolgál. Tartalmazza a növénytelepítési tervezetet, és a műszaki létesítmények kialakítási módját (térburkolat, kerti világítás, öntözőrendszer, kerti pavilon, stb.).  A munkálatok kivitelezésében csak kiváló minőségű anyagokat építünk be, melyre megfelelő garanciákat tudunk vállalni.Az általunk kivitelezett kerteken való munkálkodásunk nem ér véget az átadással. Az esetek nagy részében tanácsot, egyéb segítséget kérnek a fenntartási munkálatokhoz vagy a további fejlesztésekhez a megrendelők.
    
Az utóbbi években jelentősen megnőtt az iparterületeken építkezők igénye is a kultúrált környezet kialakítására, kellemes munkahelyi légkör megteremtésére. Cégünk ezen megnövekedett igényeknek a kielégítésére olyan technológiákat dolgozott ki, és alkalmaz, melyek nagy területeken is a magánkertekkel vetekedő minőségű és esztétikai megjelenésű környezetet eredményeznek, igen kedvező árfekvéssel. Ennek köszönhetően ma már több önkormányzattal, nagyobb generál kivitelező céggel is kölcsönösen kedvező együttműködésünk alakult ki.
      
A folyamatos igényeknek eleget téve a zöldterületek fenntartásában is tevékeny szerepet vállalunk. Ez a legaprólékosabb szakmai munkától a fűnyírásig terjed. Ezzel nagy terhet tudunk levenni az újdonsült, de szakmai tudással és tapasztalattal nem rendelkező megrendelőkről.A 2000. évtől saját faiskolai lerakatot üzemeltetünk, mellyel a vevők legkülönbözőbb növény vásárlási igényeit is ki tudjuk elégíteni. A tömeg növények mellett folyamatosan újabb és újabb növényfajtákat kínálunk. Megtalálhatóak választékunkban az igényesebb mediterrán és trópusi növények csak úgy, mint a hazai klímához remekül alkalmazkodó lombhullatók és örökzöldek. A türelmetlenebb vevőinknek pedig nagy méretű, előnevelt anyagot kínálunk elérhető árakon széles szortimentben. A növények mellett folyamatosan bővül a kerti kiegészítők köre. Öntözőrendszer eszközök, kerti tavak technikai tárgyai, speciális műtrágyák, talajjavító és mulcs anyagok, szakkönyvek stb.

 

Díszkert Kft. 6000 Kecskemét, Budai út / Halasi út 29. Telefonszám: +36/30 96-39-271 E-Mail: diszkert@diszkertkft.hu
PRENOR EVERRIS SUNI TORO Hegede Kertészet AGRO CS Biopakk FLORIMO
© Copyright 2012 Díszkert Kft.    Minden jog fenntartva.
Készítette: Global Web Design Stúdió